Spletne strani
spletne_strani_2
Kaj je spletna stran vsi vemo, zato okoli tega ne bi izgubljali besed. Dejstvo pa je, da samo KVALITETNA spletna stran prinaša rezultate svojemu lastniku.

Že samo grafična oblika spletne strani, pove o vašem podjetju veliko. Če je spletna stran pregledna in prijetna za oko, bo najverjetneje obiskovalec dobil občutek, da je tudi vaše podjetje ter poslovanje podobno. Kontra učinek, pa dosežete s slabo, zastarelo in nedovršeno spletno stranjo.

V našem podjetju se zavedamo prav vseh podrobnosti, ki so ključnega pomena za odlično spletno stran. Že pri izdelavi poskrbimo tudi za dobro optimizacijo spletne strani v iskalnikih (Google, Najdi.si...).

Cena se oblikuje glede na vaše želje in potrebe, vedno pa skrbimo, da smo več kot konkurenčni.

ZAKAJ IZBRATI PRAV NAS?

Podjetij, ki se ukvarja z izdelavo spletnih strani, je na trgu veliko. Prav tako se skoraj v vsaki družini najde nekdo, ki izdeluje spletne strani, ali pa jih izdeluje prijateljev znanec. Kako se odločiti med vsemi temi ponudniki? Težko! Pa vendar bodite pazljivi. Sploh pri tistih "prijateljih" in "znancih", saj se je že večkrat izkazalo, da je kasnejša podpora ravno pri teh najslabša.

Verjetno se boste za naš odločili, če so vam všeč naše REFERENCE, morda pa bi vam pri odločitvi pomagala tudi naslednja dejstva:
- hiter odziv (spletna stran je lahko izdelana že v nekaj delovnih dneh)
- vedno smo dosegljivi
- svojim strankam ne računamo vsake minute, ki jo zanjo porabimo
- zadovoljne stranke
- pri nas stranke dobijo brezplačne storitve, ki jih druga podjetja drago računajo (postavitev Google Apps nekatera podjetja računajo tudi več kot 200 €, pri nas to storitev opravimo brezplačno)
...
 

Hit Lab d.o.o.

Linhartova cesta 19
1000 Ljubljana

Telefon: 01 426 99 99
Fax: 01 426 99 98
GSM: 040 165 100

E-MAIL (povpraševanje)
web: http://www.hitlab.si

Preveri domeno

Če svoje lastne domene še nimate, lahko tukaj preverite ali je vaša željena domena prosta.

Vpišite domeno (brez www) :
Preveri vse spodnje domene
.si
.com
.net
.org
Copyright © 2018. Hit Lab d.o.o.